Traian Berbeceanu surprinde iar

Cand spui Traian Berbeceanu, te gandesti la destructurarea structurilor mafiote, el fiind fostul sef al BCCO Alba. Nu doar ca a avut rezultate deosebite in activitatea desfasurata, fiind declarat ” Politistul anului „, dar a devenit si un simbol al luptei cu sistemul. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum, ci despre o recenta postare a sa pe pagina oficiala de FB.

Traian Berbeceanu a scris: ”

#dilemă

Când eram adolescent râdeam de polițiști și am ajuns polițist!
Până acum 18 ani făceam mișto de prietenii însurați și m-am căsătorit!
În ultimii ani am glumit pe seama colegilor care se pensionau și-mi bate pensia la ușă! 
Văd că funcționează!
Acum stau și mă gândesc…să încep să fac bâză de bogatași sau să-i persiflez pe politicieni? 🤔 „

Reactiile oamenilor nu au intarziat sa apara, semn ca multi s-ar bucura ca el sa fie prezent la nivel national in ceea ce inseamna societatea romaneasca, inspirand incredere si de multi este vazut chiar ca o solutie la situatia actuala a Romaniei. ” Pai in politica ducem lipsa de oameni capabili sa faca treaba, de astia sa rideti! ” , a comentat o persoana si mai multi sunt de aceasta parere. Altcineva a spus: ”  Da, asta cu ministru de interne mi se pare varianta care vi se potrivește că o mănușă  ! Dacă trebuie să treacă prin politica… atunci da. „

Atunci cand oamenii apreciaza onestitatea si au incredere in cei care ii prind pe infractori, dorind ca astfel de persoane sa ii reprezinte in politica, se naste un mare semn de intrebare: in ce directie se indreapta o societate care nu mai are incredere in politicieni?

Se simte o nevoie acuta de schimbare a intregii clase politice, indiferent ca este vorba de putere sau opozitie. Sa se faca loc oamenilor capabili, pregatiti, cu coloana vertebrala, onesti si dornici sa reprezinte cu adevarat in Parlament interesele cetateanului. Romania este a noastra, a romanilor, nu a hotilor si a celor care nu o iubesc! Oamenii vor o schimbare in bine, facuta prin persoane corecte, iar reactiile la postarea pe FB a lui Traian Berbeceanu ar trebui sa ne dea multora de gandit. Inca mai exista speranta pentru Romania!

 

268 Vizualizări