Cine este bărbatul visurilor mele

Orice femeie are un ideal de bărbat. Dacă acesta o și vizitează măcar în timp ce visează cu ochii deschiși, e o chestiune de noroc și atât. Când îi intră în viață și mai și stă, nu contează pentru cât timp, atunci eu consider că e destin. Și lasă urme în suflet tot ce fac împreună.

Bărbatul meu are ochii de gheață. Privirea lui te pătrunde și de multe ori ține loc de vorbe. Tăcerea lui îmi spune mai mult decât o mie de cuvinte. Atingerea buzelor sale topește instant ghețarul din mine, daca nu direct sărutul…măcar amintirea lui.
Nu e firav nici la minte, nici la trup. Că ce ar fi un bărbat frumos și fără creier? Ar fi o noapte, poate două.

Acest bărbat știe să-mi încurce căile galaxiei atât de bine, încât uneori mă pierd și eu în mintea mea. Are puterea de a mă face să zâmbesc atunci când dacă nu aș fi a lui m-aș lua la palme. Că ce ar fi o relație fără zâmbete și dulci ironii? Ar fi o oră, poate două.

Bărbatul visurilor mele nu impune, nu are secrete și nu minte. Știe ce e răbdarea cu mine și cât e de importantă. Nu o pretind. E de la sine înțeleasă. Îmi vorbește direct, chiar dacă uneori după o necesară tăcere. Că ce ar fi o relație fără foc și scântei? Ar fi trei sferturi de oră, poate o jumătate de oră.
Iubire, libertate, respect, încredere, pasiune, nebunie, zâmbete și fericire. Le are pe toate. Și timpul trece și el e tot mai adânc în mine. Bărbatul visurilor mele există până când nu decid să închid ușa și să arunc cheia. Dacă s-ar ajunge la așa ceva, mai bine aș înghiți-o, să fiu sigură că nu o mai găsește.

376 Vizualizări