Nu va fie frica!

Acum am terminat de citit ultima carte lecturata de premiera dublu V, Viorica Vasilica. A fost precum un act sexual iepuresc…rapid si lipsit de placere. Tot asa sper sa ii fie si guvernarea. Pana cand au astia de gand sa practice coitus interuptus cu Romania? Plecati voi! Noi vrem sa ramanem!

Mi s-a spus azi ca am plecat din tara acum, cand cu protestul anuntat la Bucuresti, de frica. Nu! Mie nu imi este frica! Nu imi e nici macar teama ca Romania va pierde lupta cu bezna in care se lupta de un an de zile, pentru ca victoria va fi a noastra! Nu imi e teama nici de mimarea opozitiei, pentru ca victoria sta in oameni, nu in marionete!

Ma hotarasem sa tac, pentru ca nu pot participa fizic maine la protest, si asta doar din motive strict personale. Dar, cand am inceput sa primesc mesaje pline de deznadejde in care mi se spunea sa nu ma mai intorc, pentru ca oricum totul este pierdut… Eiii, atunci nu m-am mai putut abtine.

Este mobilizare majora pe FB pentru protest. Multi isi pun in asta ultima speranta. Se asteapta arestari si violente, sau asta se vrea sa se creada pentru ca lumea, speriata, sa stea acasa. Nu va lasati provocati si nici intimidati! Nu e loc de manipulare acum, ci doar de unitate!

Cred cu tarie in libertatea de exprimare. Protestul este parte din democratie. De ce va este teama, domnilor, de oamenii din strada care va cer demisia? Sper din tot sufletul ca fortele de ordine vor avea ca prioritate protejarea cetatenilor si nu arestarea lor. Prin multime pot fi prietenii si rudele lor, oameni ca ei, care nu au depus un juramant si, astfel, sunt liberi sa isi ceara dreptatea in strada.

Nu va fie frica! Fiti pasnici, fiti uniti, fiti liberi!

465 Vizualizări