No, hai! Acum e nevoie de noi!

Atata timp cat romanii, nemultumiti de circoteca din politica, nu vor face nimic concret, plansul in batista pentru soarta Romaniei are efect zero, ducand concret la inghetarea sperantei. Pana cand nu vad construindu-se o platforma apolitica, neghidata de interese marsave, in care populatia sa fie scop si mijloc, nu vad ridicandu-se poluarea asta ucigasa a viitorului tarii noastre. Asadar, haideti sa facem in asa fel incat nervii sa fie pozitivi. Haideti sa fim mai mult decat o voce. Cred ca a sosit momentul sa devenim dirijor de orchestra.Refuz sa cred ca ne meritam soarta de trogloditi. Hai sa le aratam ca noi contam! Nu va lasati ingenunchiati de nervi si disperare. Avem o tara prea frumoasa ca sa o lasam in ghearele lor! Si este a noastra, nu a lor!

La inceput m-am enervat cumplit cand propunerea PSD pentru functia de premier a devenit o certitudine. Plangeam de nervi. Apoi, cand plansul a devenit mai lin, am zis stop. Ei asta vor… sa devenim tot mai slabi. Isi arata coltii uitand insa ca asa putem vedea cat sunt de tociti de la rosul ciolanului. A trecut vremea presedintelui jucator. Nu mai e loc de jucat de-a suspendarea. De ce? Pentru ca pe timp de razboi orice arma este importanta. Iar romanii au castigat multe lupte intinzand capcane, atunci cand dusmanul se credea superior. No, hai! Acum e nevoie de noi.

Nu va grabiti sa aruncati cu pietre in propria curte. Cititi printre randuri si cautati sa intelegeti strategia unor timpuri noi. Incep sa ma intreb cat de intamplatoare a fost cu adevarat aceasta rasturnare de situatie. Coincidentele nu exista nici macar in povestile de adormit copii. Chiar atat de greu de debarcat era Tudose, incat sa fie nevoie sa il scoata pe politistul pedofil din cutiuta unde isi astepta cumintel inlocuirea bateriilor de la telecomanda? Valul de emotie ne-a cuprins pe toti. Da, ne-ati pacalit. Dar unii dintre noi, la calm, si-au amintit ca unu plus unu fac totusi doi. Chiar credeati ca ati reinventat matematica? 1+1=2, nu 2,15!

Cat despre Guvernul Dragnea 3… Il astept cu interes pe urmatorul, ca vad ca cele de pana acum au durat mai putin decat o sarcina dusa la termen.

433 Vizualizări