Dati jos chilotii de pe gard!

Guvernam si noi ceva? Ca la chilotareala nu va intrece nimeni! PSD a castigat alegerile cu o majoritate atat de confortabila incat de un an de zile tot doarme in front. Oare nu le-au amortit urechile pe perna? Multi viteji si nemultumiti se arata acum, dar cand trebuiau sa iasa la vot au facut pe interesantii precum domnisoarele de pension. Opozitia e facuta tandari si-si tot trage suturi in propria poarta. Nu, domnilor, nici voi nu ati fi capabili sa faceti ceva mai bun! Nu ne-ati convins cu nimic!Pai cum sa aiba credibilitate in fata mea PNL cand sta de cearta cu USR, sau cand il are in Parlament din partea lor pe unul precum Petre Roman? Faceti putina curatenie si apoi mai stam de vorba! PMP, de partea sa, cat il are in interiorul sau pe Visan si il mai lasa si sa latre la TV, este compromis din punctul meu de vedere. Ia mai stati voi cu gandul la ciolan!

PSD, intr-un an de zile s-a tinut de chilotareli si telenovele. Sus guvernul, jos guvernul! Nu trag sut la propria poarta, dar sunt campioni in a se faulta intre ei. Puneti mana pe treaba, fratilor! Si dati-va cu programul de guvernare in cap.

Pe 20 ianuarie sunt anuntate mitinguri masive, cu oameni organizati si decisi sa traga un semnal de alarma, ca asa ii place romanului, vara sa stea in vacanta si sa iasa in strada pe frig sa protesteze! Sunt voci care sustin ca violenta este ultima solutie, de parca Romania este o tara bananiera… Unde sunt principiile? Vreti anarhie? O societate nu poate cere legi prin incalcarea legilor!

Mare gargara este acum la tv pe toate fronturile! Se fac scenarii, se impart farfurii de putere, se reorganizeaza serviciile. Nu vreti voi sa faceti rocada intereselor ascunse pe barba voastra, si sa ne lasati pe noi sa traim intr-o Romanie demna?

Apoi, mai vin si mizeriile provocate de liderii maghiari taman in anul centenarului Marii Uniri. Nu va mai invrajbiti intre voi! Pentru niste voci ragusite nu trebuie bagati in aceeasi oala sub presiune toti etnicii maghiari. Nu le mai faceti jocul murdar!

Am fost romani frumosi, demni si uniti la moartea regelui! Chiar ne-am ingropat atunci increderea intr-un viitor demn? Cam atat pentru azi, ca deja m-am enervat! Dati chilotii jos de pe gard si munciti pentru noi, ca de aceea sunteti acolo!

720 Vizualizări