Hai cu ei la psiholog!

Chiar considerati ca este suficient ca politistii si dascalii sa fie testati psihologic? Nu de alta, dar oricum sunt facute de mantuiala aceste testari in ziua de azi. Si nu este corect ca pentru un nenorocit sa fie luati in deradere si decredibilizati  toti angajatii MAI.  Ce vor sa afle prin aceste testari? Daca le e frica de Bau Bau? Daca sunt dispusi sa taca si sa faca? Unde este pozitionat cetateanul in aceasta schema?

Cred ca a sosit momentul ca si parlamentarilor, ministrilor si presedintelui sa le fie facute testari psihologice serioase si o data pe an, pentru ca ei conduc aceasta tara. Ei fac legi. Cum sa poata legifera cineva despre care nu stim daca este in toate mintile?

Si ar mai fi ceva, dragii mei. Ceva care arde! Nu au ce cauta in fruntea tarii condamnatii penal, iar pe perioada cercetarii, sa fie suspendati din functii pana la dovedirea nevinovatiei.

Ce a devenit Romania? Ce incredere mai aveti in cei care ar trebui sa va reprezinte interesele in societate? Si cred ca ar trebui sa fie restrans numarul de mandate si pentru parlamentari, nu doar pentru presedinte. Unde scrie, fratilor, ca trebuie sa ramana lipiti de fotoliile alea banoase de pe care voteaza in turma, pe timp nelimitat?

Chiar nu v-ati saturat sa traiti in tara voastra doar cum vor ei, spre binele lor si atat? Nu v-ati saturat sa vi se puna pumnul in gura si sa fiti magarii care sunt buni la munca si atat? Daca da, atunci amintiti-va ce reactii poate avea un magar atunci cand e nervos si se satura sa fie exploatat.

Daca noi, cei de la baza piramidei nu reactionam, este in zadar sa asteptam sa ne cada ceva bun din cer… doar apa de ploaie.

364 Vizualizări