Opriti-va! Vreti sa ajungem la Legea Junglei?

Va scriu ca mama. Indignarea mea nu are o culoare politica. Sper din suflet sa nu se ajunga in Romania la Legea Junglei, pentru ca atunci, noi mamele, am deveni precum leoaicele.

Cazul fetitei de 5 ani agresata de un pedofil in lift este o drama care o va marca pentru toata viata! Neputinta fratiorului care nu si-a putut apara surioara de acel nemernic este o durere care il va macina pentru totdeauna. Puterea parintilor de a nu isi face dreptate singuri sub impulsul emotiei este imensa si are la baza doar increderea lor in justitie. Dar daca s-ar fi intamplat totul sub influenta unui sistem legal in care probele video nu sunt acceptate, iar victima trebuie interogata in prezenta agresorului?

V-ati gandit la asta, dragi politicieni, reformatori pe genunchi ai justitiei? V-ati gandit vreo clipa la cazurile extreme in care victima devine pentru a doua oara victima cand in fata agresorului trebuie sa retraiasca totul si mai trebuie chiar sa raspunda la intrebari puse chiar de el? Luminatiile voastre realizeaza ca singura proba care consta intr-o filmare nu ar mai fi acceptata? In cazul mai sus amintit, individul care a sarutat si pipait cu forta o fetita de 5 ani in lift, chiar si pe fratiorul ei mai mare, ar scapa nepedepsit! Va imaginati, inteligentilor inconstienti si fara suflet, teroarea prin care au trecut acei copii?

Sunteti parinti si voi sau bunici. Ce ati face cu legile voastre daca ati fi in situatia parintilor copiilor din lift? Vreti sa ajungem sa ne facem singuri dreptate? La asta ne impingeti? Sa va fereasca Dumnezeu de furia noastra, pentru ca acceptam multe, dar pana la copii!

In aceste zile, pana cand bestia din lift va fi prinsa, paginile de socializare ar trebui impanzite cu chipul sau. Sa ne solidarizam pentru a ne apara copiii! Sa ajunga sa le fie pedofililor frica de furia parintilor daca legea nu ii inspaimanta pentru ca se gandesc ca pe viitor vor putea scapa nepedepsiti. Daca nici pentru copii nu ne unim, atunci suntem pierduti!

606 Vizualizări