Secretul filmarii cu extraterestrul din tufis

Nici miturile cu extraterestrii nu mai sunt ce au fost, daca s-a ajuns ca o filmare de valoarea unei maslinute de oaie, sa stranga peste un milion de vizualizari. O curiozitate perversa sa va fi determinat pe atat de multi sa urmariti aceste imagini? Sau poate ati sperat ca in sfarsit Politia Intergalactica a venit sa faca dreptate in Romania?

Cert este ca atentia romanilor a fost inteligent dirijata spre acest fenomen extraordinar al surprinderii unui  extraterestru cu wc-ul infundat. Cel putin majoritatea glumelor facute pe marginea acestui subiect asa au interpretat popasul straveziului pe plaiul romanesc. Ca doar nu se putea gandi lumea ca era la cules de ciuperci, nu de alta, dar e iarna, deci este extrasezon.

Ar mai fi putut avea gps-ul stricat si era in cautarea domeniului de vanatoare al lui Tiriac. Sau poate cauta o anumita pensiune din Azuga, fara sa stie ca recent luase foc, spre bucuria neagra a multora. Sa fi fost un mesager intarziat pentru eminenta cenusie cat un bob de Mazare si anume fiul de suflet al unui sef de trib din Madagascar? Ar mai fi varianta ca era si el intersat sa linga clanta Elenei Udrea, dar s-a speriat cand a auzit ca acum blonda ii face lichele pe cei care au pus botul la butoiul cu miere.

Sa fi fost un urmas al lui Zeus si era in cautarea Europei, iubirea vietii sale? Exclus, pentru ca nu a fost surprins transformandu-se intr-un taur numai bun de calarit de o printesa. Daca il vedeam cu o lanterna in mana puteam sa cred ca e sorosist pus pe capatuiala, dar nici macar un caine nu avea cu el.

Drept este ca mergea cam balanganit si agale, usor impiedicat si cu privirea in pamant. O fi petrecut si el Revelionul pe la noi si tocmai ce golise ” Two doze ” de bere. Ar mai putea fi speculata o varianta, si anume ca era in cautarea fantomelor ceausestilor la Targoviste. De ce taman acum? Pentru ca a trecut destul timp de atunci si spera ca Iliescu intre timp a murit. Dar cand a vazut ca Mai Draga e verde precum un castravete s-a urcat frumusel pe scara de fum si dus a fost.

Multe se pot spune si banui, iar romanul are imaginatie si un simt al umorului duse la extrem. Eu ma intreb, insa, daca nu cumva a avut o urmare politica aparitia acestui extraterestru in tufisurile Romaniei, ca padurile au cam fost defrisate, deci s-a multumit cu ce a gasit. Sa-si fi dat oare tocmai din acest motiv demisia Doina Pana de la Ministerul Apelor si Padurilor?

393 Vizualizări