Mare, disperare mare pe capul primarilor PSD

A plecat cu broșa ruginită Dăncilă din fruntea guvernului, cu tot cu alaiul ei de incompetenți. Aleluia!
Acum se zbat haotic în mocirla disperării primarii PSD. O dată cu noul guvern se așteaptă mari schimbări în administrația locală. Frica mare vine în special din numirea noilor prefecți. Cred că ei acum își zic: ” Dacă tot e să vină un PNL-ist, măcar să fie unul prieten. Mâncăm aceeași friptură împreună.”
Evident că și în Argeș lucrurile stau tot așa. Cum în cărți pentru funcția de prefect este Sorina Marin, actual funcționar public și cu un CV care o face favorită pentru această funcție în fața altor colegi de partid, uite că lupta nu a întârziat să apară. Se ascut cuțitele pe sub mese, iar tânăra PNL-istă a fost deja atacată, deocamdată prin denigrare în presa locală, tactică deja rodată în politica roșie din Argeș.
Astfel, Sorina Marin a publicat un drept la replică pe pagina sa de Facebook, pe care îl redau integral, nu înainte de a vă pune câteva întrebări, dragi primari PSD, cașcavalagii de profesie. De ce vă este frică de Sorina Marin? Știți că aveți atât de multe pete pe care aceasta nu va accepta să vi le albească? Este un bun semnal faptul că vă este frică de ea și ordonați atacul ei mediatic. Argeșul are nevoie de aer proaspăt pentru a renaște din cenușa PSD.

” Drept la replica – Disperare mare la PSD

Speculatiile din mediul public argesean potrivit carora m-as afla printre cei vizati pentru functia de prefect, au dus la o isterie generala in randul primarilor cu probleme in justitie si nu numai. Astfel ca, au activat celula de criza ,, Codul rosu pentru Prefectura”: ,,Ce ne facem daca vine Sorina Marin la Prefectura? Nu ne iarta! E legista!”. Si pentru ca nu am nicio functie politica si sunt functionar public de cariera cu experienta de aproape 20 de ani in administratia publica, au decis sa ma denigreze pe linie profesionala in mass-media.
Vorbesc de aceeasi celula de criza si de (crize) care in perioada 2010 – 2012 m-a dat afara, pe nedrept, de la serviciu, mi-a fabricat dosare penale pe care le vantura si acum, etc., aceasi celula de criza cu care M -AM LUPTAT si pe care AM INVINS-O IN JUSTITIE.
Toate plangerile lor penale s-au dovedit NEFONDATE, fiind solutionate cu Neinceperea Urmaririi Penale (NUP). Si ca sa depasim nivelul speculativ, pot spune ca, DA, indeplinesc toate conditiile impuse de lege pentru a fi numita intr-o functie de demnitate publica, daca asa va considera Guvernul.
In final, pentru toti DETRACTORII mei, indiferent cine sunt, si pe cine reprezinta, am un singur mesaj: ,,Doamnelor/Domnilor, o sa pierdeti si de data aceasta!”.”

1.097 Vizualizări