Haremul lui Jenică Teodorovici

Când, ca bărbat, ți se scoală o idee înainte de altceva este semn de virilitate mentală și slăbiciune fizică? Răspunsul este inutil de căutat atunci când este vorba de Eugen Teodorovici.
După ce azi a declarat că se vede președintele organizației de femei la PSD am decis să îl numesc Jenică. Dacă tot trăim în epoca fufelor care călăresc funcții mari și poate nu doar funcții, aici fiind vorba de pur noroc la posesor, zic să recunoaștem și rolul cocotelor masculine asumate. Să nu uităm însă că sunt și excepții al căror merit în ocuparea posturilor cheie de către femei stă în competență și inteligență, nu doar în șarm.
Să revenim la Jenică. Se vede cred deja în postura de statuie nud, de tipul celor romane, în curtea PSD. Dacă îi dă o directă unde trebuie lui Dăncilă cred că i-o pune chiar în curtea guvernului. De statuie vorbesc, obraznicilor! Îl și văd intrând la o ședință cu membrele PSD,unde el își privește incitat haremul. Le așează în sală pe categorii de vârstă și subcategorii de circumferință a sânului. Apoi trece la testarea competențelor. Cât poate oare să ducă Jenică? Tare mi-e că e doar gura de el…
Are nevoie de confirmări Jenică,de plecăciuni femeiești. Trebuie să se simtă adulat ca să i se scoale ideea. Cu zâmbetul ăla de cocotă și cu bretonul aruncat pe spate a deschis uși ce păreau zăvorâte pentru alții. Acum se vrea șef între femei sau peste femei, nu știu cum e corect să spun. Cert e că Jenică nu mai are frică de aia mică. Dacă ajungi șef, toți îți spun că o ai mare și tare…capacitatea organizatorică. Va face revoluție în lumea femeilor. Le va arăta el bărbaților cum se face, iar ele vor povesti totul încă înfierbântate. Ahhh, ce frumoasă ești, politică PSD-istă!
Jenică, te lasă Viorica la toate, sau te vrea doar pentru ea? La asta nu te-ai gândit?

1.112 Vizualizări