Un altfel de viol

Buzele ei pot avea ceva din păcatul râvnit de toți atunci când rujul roșu face ca vorbele să amuțească. Bărbatul devine surd la ceea ce ar putea să audă. Bărbatul devine orb în fața a ceea ce ar putea cu adevărat să vadă. Ea știe ce putere are și spune nimic din ceea ce este. Devine magnet de iluzii, o tristă pictură imaginară a fanteziilor negrăite. Doar adâncul privirii șoptește cine este cu adevărat. Dar cine vrea să pătrundă atât de adânc?
Râde. Vorbește mult și gol. Se joacă voit cu mâna în păr. Își lasă capul pe spate. Își mușcă ușor buza în timp ce o bretea de la rochița vaporoasă, dar nu scurtă, este lăsată atât de natural să îi alunece pe umăr. Bărbatul uită de tot în acest univers al propriei închipuiri. Nu mai este soț sau tată. Este mascul feroce, cuceritor desăvârșit. Se vrea liber. Începe atacul asupra prăzii. Nu știe că prada este însă chiar el…
El vrea să o cucerească pentru a o poseda. Are de completat colecția de femei trofeu. Ea vrea să fie dorită atât de mult încât să poată apoi deschide porțile puterii. Nu e magie, vis, pasiune, uitare de sine. Este un mare nimic.
Ea știe că are nevoie de slăbiciunea lui pentru a ajunge sus. El se înșeală singur că poate obține ușor totul. Rămân goi de sentimente. Cu sufletul secat de frumos devin ceea ce nici unul din ei nu ar vrea cu adevărat să fie…victime ale propriilor ambiții.
Trăim în minciuna egalității dintre bărbat și femeie. Ea își folosește farmecele pentru a își face drum spre succes și apoi în zadar încearcă să uite cum a obținut totul. El se crede zeu printre muritoare și niciodată nu va accepta că fără puterea pe care o are ar rămâne doar tată și soț.
Drumul spre succes este precum violul sufletului. Agresori sunt însă și el și ea. Sunt condamnați la nefericire.
Și mai există femei care au un magnetism înnăscut. Care nu au nevoie de altceva decât să fie naturale, directe și sincere. Doar că ele nu vor fi niciodată femei de succes.

1.122 Vizualizări