Degeaba au fost amenintati

Zile negre traieste Romania in aceasta perioada. Multi dintre cei care au votat PSD striga acum in strada Jos Guvernul. Oamenii se simt mintiti, dezamagiti, iar furia a luat locul capului plecat. Cum te simti, Dragnea, cand vezi ca poporul se intoarce impotriva ta?Chiar daca primarul orasului Mioveni a incercat zilele trecute sa ii intimideze prin amenintari pe sindicalistii de la Automobile Dacia, azi, 10.000 de oameni au iesit in strada, nemultumiti de masurile fiscale anuntate de Guvern. Acesta le transmisese un mesaj deloc prietenos, dar se vede treaba ca fara efectul de el asteptat: ” Cred ca majoritatea care intra pe portile uzinei au vazut robotii la poarta; astia nu dau examen, nu fac nici mitinguri. ”

Da, Dragnea, oamenii au iesit in strada impotriva Guvernului, nu a patronului. Oamenii cer sa construiti autostrada Pitesti Sibiu si sa nu transferati in sarcina angajatului contributiile sociale. Nu vor salarii marite, vor sa nu le micsorati voi veniturile prin urmarile modificarii Codului Fiscal.

Miroase a praf de pusca in interiorul PSD. Liderii partidului care a castigat alegerile in mod covarsitor, vor acum sa dinamiteze propriul partid din disperare, inconstienta si chiar prostie. Inca mai sper ca exista si oameni de bine in randul PSD, oameni pregatiti, cu coloana vertebrala, oameni care isi respecta proprii alegatori. Cum se simt ei oare cand vad cum niste neaveniti distrug cu pasi grabiti cel mai mare partid din Romania actuala? Iar voi, dragi votanti PSD, va simtiti reprezentati de aceste specimene care nu fac nimic pentru voi si fac totul pentru ei?

Dragnea, esti pregatit pentru ceea ce urmeaza? Oamenii sunt tot mai nervosi, iar voi, tot mai caposi, mai surzi la vocea poporului. Se anunta si zilele viitoare proteste, maine va fi unul la Bucuresti, iar sindicalistii vor iesi iar si ei in strada impotriva voastra. Este aproape ziua cand ei toti se vor uni…

156 Vizualizări