De ce le este frica politicienilor

Sezonul toamna-iarna a inceput in Romania!Nu este vorba despre prezentari de moda, ci de proteste, pentru ca romanul iese in strada cand este frig si nu mai poate socializa la terase sau la plaja. Suntem un neam prea rabdator pentru a le provoca teama politicienilor!Daca asteptam o scanteie emotionala, sau calcarea cu bocancul pe nervii oamenilor de catre politruci, va fi prea tarziu. A trecut aproape un an de la iesirea masiva in strada impotriva ordonantei 13 si cred ca v-ati convins cu totii ca nu a fost suficient pentru a scapa de ei. Marsuri pasnice si proteste de bun simt ale romanilor demni, dar educati, nu i-a clintit din loc pe cei care vor sa faca din justitie presul lor in Romania. Au vazut si ei ca pot obtine rezultatul dorit cu pasi marunti dar apasati, dupa ce au incercat marea cu degetul in plina noapte. Atunci doar au testat terenul pentru a vedea viteza de reactie a oamenilor, apoi au asteptat ca spiritele sa se calmeze, iar oamenii sa se plictiseasca si sa accepte totul, facandu-i sa se simta neputiinciosi.

Marea teama a PSD-istilor este provocata de nemultumirea si furia propriului electorat. Au promis salarii si pensii mari si au dat cotorul de la mar. Dar au fost darnici cu propriile salarii si pensii. Omul simplu vede asta si se vaita. Dar inca nu a ajuns muritor de foame, pentru ca au atat cat sa poata uita, iar mentalitatea ca fura ei dar sa dea si saracului inca persista. Doar ca acum PSD vrea sa umble si la ajutoarele sociale. Deci foamea saracului, care oricum nu vrea sa munceasca, va creste. Ei insa nu vor incepe niciodata un protest, dar se vor alatura celor incepute de sindicate, pentru ca oamenii simplii, muncitori cu venituri mici, se misca in masa, sub o coordonare bine organizata. Doar ca ei o fac intr-un cadru legal, fara nerv, cu politicieni care ii privesc cu superioritate de la geam, cocotati pe scaunele lor inalte. II cheama la discutii inutile, ii amagesc cu vorbe si timpul trece. Nervii scad, vin sarbatorile… omul zice in final ca mai bine mai putin decat deloc.

Cei care au iesit la inceputul acestui an (vezi OUG 13) in strada si au fost vizibili prin protestele lor si pe plan extern se mobilizeaza iar, constienti fiind de noul asalt asupra justitiei pe care il dau cei de la putere. Ori ei ies in strada nu manati de foame sau de lideri de sindicat, ci din propria constiinta, satui de coruptie in primul rand! Ei vor in continuare ca Romania sa le fie casa!

Teama cea mai mare a PSD-istilor este ca aceste fronturi se vor uni intr-o miscare de rezistenta. Si stiu ca atunci cand oamenii din toate categoriile sociale isi vor striga impreuna nemultumirea in strada, nimic nu ii va mai salva. Incearca acum sa se calce pe capete intre ei, sunt dispusi chiar sa isi sacrifice liderul, iar el stie acest lucru. Tocmai din acest motiv consider ca nu doar Dragnea trebuie sa dispara din scena politica, ci mai ales complicii sai.

Romani, uniti-va, nu va mai certati intre voi, pentru ca doar asa putem scapa de ei, de hotii care isi bat joc de noi. A sosit timpul sa le fie frica si sa plateasca pentru tot ce au facut!

128 Vizualizări