De guvernat, cand guvernati?

Mare scandal in PSD zilele acestea. Nimic nou sub soare, pentru ca ei la asta se pricep cel mai bine…la circ de mahala. A fost ca la caini cand isi insemneaza cate un gard sau copac, ori se lupta pe ciolanul mai carnos. Dar nu vreau sa jignesc aceste necuvantatoare docile…la patrupede ma refer, evident.

Au intrat in staborul PSD, CEX cum ii spun ei sofisticat, cu cravatele frumos atarnate de gat si ranjind tamp la telecamere, vrand parca sa le semene domnisoarelor care se dau virgine in urechea stanga in fata babelor din sat. Nici dracu nu-i credea, pentru ca s-ar fi caftit si in masina daca nu era un popor intreg cu ochii pe ei.

In timp ce ei isi aratau muschii si se intreceau care are scula mai mare si mai dreapta, in repaos permanent categoric, pentru ca stresul dauneaza grav unei vascularizari eficiente, cineva statea drept ca bradul si tare pe pozitii. A fost de neclintit din ideea cu care isi copleseste electoratul, aceea ca se lupta cu statul paralel. Si a spus clar ca ministrul din partidul sau nu are de ce sa demisioneze. Da, despre Tariceanu vorbesc. A jucat bine de aceasta data. Sa vedem ce urmeaza dupa intalnirea cu PSD.

Daca s-ar fi facut pariuri pe demisiile lui Tudose sau ale tantitelor ministre, as fi mizat toti banii ca premierul nu va demisiona. Si asta dupa semnalul clar dat de presedintele Iohannis, cum ca daca baietandrii astia doi, Dragnea si Tudose, nu se potolesc cu pubertizarea guvernarii, nu mai primesc desert. Degeaba au facut mascareala asta de tot rasul cei de la PSD, mai lunga decat preludiul unui impotent, ca tavaliti au iesit toti.

A fost o lupta interna intre gastile de partid. S-au rearanjat putin randurile. A fost o maraiala precum un coitus interuptus. Cert este ca Romania nu de asa ceva avea nevoie in acest moment. Puneti, fratilor, mana si guvernati, ca nu ati ajuns acolo ca sa va caftiti partidul si nici ca sa va stergeti mucii pe cei care v-au votat!

850 Vizualizări