Dragnea Barosanul

 Vreau si eu sa fiu bugetar si sa am averi. Vreau si eu sa ma consider curata, penal vorbind, precum cearsaful virginei din noaptea nuntii, fara sa ma intep la deget. Dar pentru a avea aceste lucruri trebuie sa spun ca ” Vreau si eu gorile cu ceafa mare si tatuate din clanuri de tigani ” ? Trebuie sa am o privire de killer profesionist atunci cand fierb de nervi, dar ma abtin? Trebuie sa mint cu nerusinare si sa insel asteptarile amaratilor pe care i-am aburit cu cativa bani la pensii si salarii pentru a ma vota? Trebuie sa cresc preturile si facturile in asa fel incat restul maririlor sa fie o bataie de joc? Trebuie sa fiu dispus sa dau tara pe bucati si sa ii invat pe bucuresteni maghiara, pentru votul prin care sa imi dau jos propriul guvern? Trebuie sa matur pe jos cu justitia ca sa scap eu basma curata pentru ca imi tremura chilotii pe mine de frica puscariei? Trebuie sa sfidez pe toata lumea si sa imi calc in picioare propriul partid? Atunci, nu, nu mai vreau nimic din tot ce spuneam la inceput, pentru ca vreau sa raman OM!
 In multe feluri ma asteptam sa il fac pe Dragnea, dar sa vina vremea cand sa ii zic Dragnea Barosanul, nu! Uite ca s-a ajuns si la asta, dupa ce al treilea om in stat, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Nicolae Dragnea a fost escortat de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, nu de SPP, ci de o turma de cefi late cu brate tuciurii si tatuate, de care se stie ca sunt dintr-un clan de interlopi, care au lovit si bruscat jurnalisti, intimidand martorii din proces. Aici s-a ajuns? Aceasta este Romania in care vreti sa traiti?
 De cine te aparau borfasii aia, Dragnea? De femei cu telefoane in mana si de microfoanele jurnalistilor? Nu mai ai incredere in institutiile statului? Unde era SPP-ul? Consideri ca jandarmii nu sunt capabili sa te apere?De ce ai dus in mocirla imaginea PSD-ului, Dragnea? Cui vrei sa ii inspiri frica, Dragnea? Cand vei intelege ca Romania nu este tarlaua ta, Dragnea? Prea multe intrebari pentru el, un om atat de mic, lipsit de onoare si principii…
302 Vizualizări