Si-au batut iar joc de voi

Acum ca Uraganul ” Care nu a fost ” a trecut, v-ati scos din ochi praful pe care vi l-au indesat Gabriela Firea si ANM pe toate posturile tv? Galusca asta cu mega-furtuna care urma sa scufunde Bucurestiul ati terminat-o de digerat? Nu v-a apucat ragaitul de atata greata?Pana cand o sa va tot lasati mintiti si manipulati, dragi romani? Chiar nu ati obosit? Ati ajuns sa va speriati de un vant tras de o blonda care este primarul general al capitalei si isi face precampanie pe seama nenorocirii victimelor din furtuna cu adevarat severa care a lovit vestul tarii cu zile in urma? Nu va mai intreb cum de ati ajuns sa puneti in functie prin vot o asemenea cotoharla, dar speram ca v-ati trezit…

Aceasta individa a urmat un plan bine pus la punct, tintind mai multe obiective in acelasi timp. A vrut sa-si arate muschii intr-o situatie limita, exagerata in mod voit, chiar cu complicitatea ANM. Si aici ar fi multe de spus, deoarece se incaseza bani frumosi de la buget pentru previziunile meteo si colorarea hartii Romaniei in coduri si codulete. Dar cand a fost nevoie ca ei sa isi faca treaba, au gresit flagrant si au murit 8 oameni, iar ranitii au fost peste 170, plus daunele materiale bonus.

Acum, cand stiau clar ca nu va fi altceva decat o furtuna normala de inceput de toamna, care nici pe cainii maidanezi nu ii speria, s-au gandit ei sa spele putina, punand mainile in fata si exagerand, de teama ca s-ar putea totusi intampla ceva mai grav.

Firea, cea mai perfida si prefacuta fiinta pe care o puteau avea primar bucurestenii, nu a ratat ocazia de a profita de aceasta situatie pentru a se mai juca putin cu microfonul la TV si a face pe interesanta in comandamente de urgenta.

Tanti Gabi, esti un primar de tot rasul! Mai bine te apuci de crosetat papuci. Ai creat haos si panica in capitala in goana ta avida dupa imagine, fara sa-ti pese de ridicolul si penibilul in care te ingropai. Dar nu doar atat a urmarit…

A fost mutata atentia, prin aceasta mega-brambureala, de la participarea presedintelui Iohannis la Adunarea Generala a ONU, eveniment de o reala importanta la scara internationala. Si ce sa vezi, in Romania, subiect central a devenit un uragan provocat de vanturarea fustelor primarului PSD Gabriela Firea.

Nici nu vreau sa ma gandesc la ce alte magarii au facut azi colegii ei de partid cat lumea astepta urgia si fugeau care incotro blocand traficul in capitala. Nu de alta, dar prea era zambaret Dragnea azi la TV, iar intrebarea idioata pusa de o jurnalista cum daca se insoara cu iubita mai tanara decat fiu-so, mi-a confirmat ca vantul urma sa bata mai domol. Era relaxat brazilianul nostru!

Si daca tot era in plina desfasurare toata valtoarea asta supra-dimensionata, au putut sa testeze cu succes toleranta oamenilor la manipulare. Au inghitit minciuna atat de multi, incat ziceai ca erau infometati de asa ceva.

La un lucru bun sper, totusi, din toata aceasta mizerie: ca autoritatile statului au realizat cat sunt de nepregatite in cazul unui dezastru si ca oamenii, cuprinsi de panica, risca sa devina propriul lor pericol.

Daca tot a fost un fas Uraganul Firea, precum programul de guvernare al PSD, astept cu interes prima ninsoare serioasa.

461 Vizualizări