Dragnea îi dă la gioale?

A înviat Viorica în Săptămâna Mare! Din toanta lui Dragnea a devenit țeapa lui Dragnea. Și parcă îl și văd ronțăindu-și unghiile care încă mai păstrează sub ele țărâna Teleormanului. Își mușcă parcă până la sânge buzele de sub mustața care cândva pupa dosul statului paralel care acum i-o trage magistral pe unde îl prinde.
Și gâfâie obosit tătucul PSD, că știe că a trecut linia roșie și curând îi vor sări toți la gât. Ar vrea să spună tot ce știe, dar îi dă cu virgulă și încă tace. Credeați că de deștept și competent ce e ajuns în vârful piramidei? Problema este că a prins gustul puterii și nu a mai vrut să execute. Și acum stă cocoțat speriat pe o corabie gata să se scufunde, nu înainte însă ca șobolănimea să fugă de lângă el.
Liviu sângerează, iar Viorica a fost activată. E precum o Cotoroanță călare pe mătura parcată în dosul ușii. Crede că dacă se rujează puțin și-și pune două bălării în cap o vedem zână.
Nu, noi nu uităm că ești doar o marionetă! Nu uităm zâmbetul tâmp cu care ți-ai bătut joc de noi toți. Și da, Liviu sigur îți dă la gioale, că ia după el tot ce poate în cădere.
Ieșiți la vot, că doar așa îi putem pune cu botul pe labe! Că vă plac sau nu întrebările referendumului, miza este prezența masivă, ca să nu poată ei fura, cât putem noi cinstit vota.

1.202 Vizualizări