Scârbă îmi e

Azi Dragnea și-a arătat mușchii. S-a înfoiat la premierul Viorica, la Iohannis și la noi toți. A dovedit că se scarpină în dos cu toată demagogia, cu principiile și cu siguranța românilor.
Condamnatul Dragnea a arătat că el e stăpân peste România prin votul prostimii și a celor vânduți. Ei se răfuiesc pe cârca noastră. De ce? Pentru că noi așteptăm elegant și ușor amuzați să vedem cât de departe ajunge jetul lui pentru a ne atinge. Pentru că opoziția se ceartă, când de fapt ar trebui să se unească.
Nu copiii lor vor fi violați de pedofilii lăsați liberi prin lege. Nu soțiile, mamele și surorile lor vor fi batjocorite de infractorii salvați de ei. Noi, cei de jos, suntem primele victime.
Azi, pentru a dovedi că el poate orice, Dragnea, cu sprijinul UDMR, tocmai a implementat legea junglei. Dacă tot se vor scăpați cu orice preț, cum ar fi ca ceea ce au votat azi să devină bumerang? Aveți și voi copii, neveste și surori. La asta nu v-ați gândit, nemernicilor?
Au făcut această mizerie acum, când oamenii vopsesc ouă de Paște, și nu stau de proteste. Și mai vor să repatrieze și aurul țării. Cum e vorba aia? Și …. și cu banii luați!
Sătulă sunt de aceste târfe politice! Cât îi mai lăsăm pe acești centuriști să meargă liniștiți pe stradă și să ne conducă?

2.497 Vizualizări