Tudose a calcat pe bec

Furtuna care a ucis 8 persoane si a facut peste 60 de raniti duminica in vestul tarii, a gresit tinta. Si sunt ferm convinsa ca daca ar fi fost cu creier si nu doar cu vant, direct asupra Guvernului Romaniei s-ar fi dezlantuit, dar nu s-a intamplat astfel deoarece era duminica, iar specimenele de acolo erau acasa si nu la frecat menta si dat legi tampite. Domnule Premier Tudose, sunteti abject! De ce? Pentru ca ati fost capabil sa faceti urmatoarea declaratie, la putin timp dupa ce 8 oameni murisera in timpul furtunii care nu a fost avertizata de meteorologi: ” Sa dam o lege sa nu mai bata vantul? „. Nici Ponta nu a fost atat de bou ca sa stea de glumite in situatii critice. Daca as fi ruda cu vreuna din victime as matura cu el pe jos pentru aceste vorbe. Nu pretind empatie din partea sa, doar bun simt si respect.

Dar nesimtirea nu i-a fost suficienta, asa ca a plusat si in prostie, spunand: ” Am primit o veste buna, in afara de cele cinci cazuri de deces sunt si doi copii grav raniti. Va dau o veste in premiera, unul a fost operat. Medicii sunt optimisti. ” Tot optimista a fost si mama lui Tudose atunci cand l-a nascut, dar degeaba!

Va simtiti in siguranta, dragi romani, intr-o tara guvernata de Tudose? Daca tanarul ucis la intrarea in Timisoara de panoul cu Bun venit ar fi fost copilul tau, tot asa ai fi reactionat, Tudose? Daca zbura acoperisul de la spital in timp ce tu erai acolo pacient, asa cum s-a ntamplat cu cel din Huedin, tot ironic erai, Tudose?

Intr-o tara civilizata, in care politicienii sunt oameni cu coloana vertebrala, nu doar vertebrate, iar populatia nu se lasa calcata in picioare de guvernanti, precum un gandac de bucatarie care nu e campion de atletism, a doua zi, dupa aceasta total neinspirata afirmatie ai fi fost pus pe tusa! Sa-ti fie rusine, Mihai Tudose, si ca premier al Romaniei, si ca om!

596 Vizualizări