Romania nu este Bordelul lor!

Cand vor intelege mult-luminatii politicieni ca Romania nu este bordelul lor? Prea incearca sa i-o traga tarisoarei noastre prin toate partile si mare fantezie si tupeu au atunci cand este vorba de felul in care vor sa o faca… Si da,  sunt extrem de potenti atunci cand trebuie sa violeze ultima ramasita de libertate a justitiei, semn ca sunt intr-o erectie continua de marsavie. Ma intreb asadar daca au inventat cumva Viagra mintilor bolnave.Se stie ca excitatia este provocata de creier, iar erectia devine posibila prin circulatia sangelui. Daca ar trebui sa aplicam aceste date anatomice situatiei politice actuale in raport cu justitia, ce ar trebui sa deducem, ca Dragnea este creierul, Tudorel Toader organul, iar parlamentarii circulatia sanguina? Atunci, dragii mei politicieni, sper sa deveniti curand impotenti politic!

Actualul Ministru al Justitiei vrea ca el sa fie cel mai tare din parcare, urmand ca Presedintele Romaniei sa fie exclus din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si a Procurorului General. Evident, aceasta sclipire de inteligenta ii apartine lui si nu Prea Slavitului Dragnea care ar vrea sa devina dictator intr-o falsa democratie. Cred ca mustaciosul a fost sclav intr-o viata anterioara si acum se vrea stapan… Sigur saliva atunci cand o vedea pe Cleopatra… si ajunsese sa faca scurta la mana, asta daca exista cu adevarat reincarnare.

Dar ei nu se multumesc cu un coitus interruptus, pentru ca placerea nu ar fi suprema, asadar pluseaza si storc ultima picatura! Vor ca ancheta unui procuror sa fie blocata de procurorul-sef, daca el o considera netemeinica, nu doar nelagala, cum era pana acum. Aceasta este cea mai mare ticalosie! Adica daca i se sufla la ureche sa ucida din fasa un dosar, sa o poata face. Mai e nevoie sa va spun cine ar fi sufleorii profesionisti pe scena politica a Romaniei?

Nu vreti voi sa faceti kamasutra in dormitoarele voastre si sa lasati tara asta in pace? Pana cand veti continua sa batjocoriti Romania pentru ca sunteti voi o ceata de corupti? Pana cand romanii v-o vor permite continuand sa va voteze…

780 Vizualizări