Nunta ca o șpagă

Mi se rupe scara rezemată de plop de nunta Olguței. Și de Manda al ei vă moare vouă la intrare… Dar, ați înnebunit, oameni buni, cu atâtea știri, poze și filmulețe de la paranghelia ăstora doi, de parcă s-ar fi căsătorit la bătrânețe iar Regina Angliei?
Și, de parcă nu era suficient, îmi mai umpleți creierul și cu Dragnea cel Penal în libidineli languroase cu Irina Oportunista. Ce, nu ați înțeles de ce s-a vindecat? Pentru că a aplicat indicațiile medicului, și anume să nu mai duca des cucul la apă. Dacă nu spunea în conferință de presă asta, Irinuca Refăcuta nu îl credea. Greu cu păsărică tânără, jupâne! Dar stați liniștiți, că îl apucă iar damblageala la următoarea înfățișare.
Parcă îi și văd pe întârziații însurăței cum se uită pe net și la tv avizi de imagine, râzând de voi că ați salivat de curiozitate pentru nunta lor. Asta după ce și-au numărat darul și au făcut socotelile pentru următoarea declarație de avere.
Pamfletul de mai sus nu anulează însă realitatea, și anume că nunta asta este șpagă tradițională, de la Vâlcov citire. Și stați liniștiți, că tot voi ați plătit și distracția asta!

2.210 Vizualizări