Bordelul din politică

Mulți ne declarăm oripilați de lipsa acerbă de profesionalism din politică. Păi, cum să întâlnim persoane competente în funcțiile cheie din rândul celor care ar trebui să ne reprezinte, dacă posturile sunt ocupate prin prostituția ideologică? Ei cu ai lor, pentru propriul interes, și noi cu speranțele tocate mărunt.
Trupuri voluptoase, buze în stil măcănitoare,gambe lungi, bine înfipte în pantofi cu tocuri cui, iar la mansardă, liposucție de creier. Acesta este modelul promovat în mod excesiv de PSD.
Fetițele vesele,darnice în ale erosului,docile și cu principiile puse pe moațe s-au trezit peste noapte îmbătate de aburii puterii, pe care oricum nu o vor avea niciodată. Sunt puse acolo de jupâni, doar ca să execute și să semneze. Iau și ele un ban frumos de la stat pentru coafor și reînnoirea garderobei, iar din întreținute private devin întreținute bugetare. Și uite așa, făcând un troc mocirlos pentru garantarea fidelității față de PSD, care se visează partidul-stat, împingătorii de fufe mai fac și economii.
Dar, legalizați, frate, prostituția politică! Măcar să știe și nevestele care a cui este dintre aceste fătuci botoxate. Iar apoi, soțiile să se laude între ele cu ce amante au stâlpii caselor lor.
Dar să nu-i uităm nici pe atârnătorii de ouă, bărbații cu pantalonii în vine, dar pensați și iubitori de clanțe cu Swarovski. Sunt papagalii fără pene colorate, care nici măcar cocoși nu sunt, ci maxim cuci răgușiți. Defilează și ei, umflându-se în penele plouate, prin bordelul politic, savurând acadele acre în dormitoare.
Poporul, în schimb, a devenit doar un vot în urnă, pentru a garanta ideologii ruginite, campanii plictisite și o democrație șchioapă. Dar facem politică pe Facebook, ne certăm între noi și dansăm în final pe muzica lor. Atât poți, popor român? Când ai de gând să te ridici?

1.156 Vizualizări