Unde il gasiti pe Soros in Romania

In vocabularul roman ar trebui introdus un sinonim pentru ridicol, si anume dragnicol. Mustaciosul suprem al PSD este izvor nesecat de penibil, de mitocanie, de falsitate si minciuna la superlativ. Are o smecherie simpla cu care ii fraiereste pe bietii romani saraci cu duhul. Mai ca iti vine sa-i plangi de mila cand il auzi cum se vaita ca este hartuit de Soros.

Isi lasa votantii lui Dragnea porumbul nesapat si ceapa neplivita de grija lui. Nici la schimbul trei nu se mai duc altii, ci prefera sa stea de paza in fata bietului bordei din chirpici al lui Daddy, ca nu cumva sorosistii sa vina sa i-o traga pe sub mustata in timp ce doarme. Asistatii social nu isi mai beau taria la birt, ci in fata computerelor si televizoarelor, pentru a urmari atacurile atroce la care este supus tatucul lor. Evident, tot din acest motiv refuza si orice loc de munca ce li se propune, pentru ca lui ii dedica fiecare clipa din viata lor.

Daca ii intrebi insa pe cei care formeaza armata de sustinatori a lui Dragnea cine este Soros, isi scuipa in san si ori zic ca este Satana, ori ca este vreo boala, sau si mai probabil, ca este ala rau si bogat care vrea sa ne fure tara. Zic rugaciuni si dau acatiste ca sa il apere pe mustacios si il vaita ca sarmanul este cinstit si curat precum pampersul unui copilas constipat, dar ca lumea ii vrea raul.

Soros este tot mai des in Romania in ultimul timp, pe buzele lui Dragnea si a gastii lui de mameluci, sau mai poate fi gasit si in gura spurcata a lui Badea. Este o prezenta vie in mintea schioapa a PSD-istilor. Pana si cainii il cunosc pe Soros, ca doar el le-a dat in iarna bani de oase si crochete…

Nu conteaza cat a furat de la statul roman Dragnea prin rude si interpusi, nu conteaza in cate afaceri murdare este implicat, nu conteaza cu cata nonsalanta spune ca el in Brazilia se duce la pescuit, nu conteaza cum freaca Guvernul si Parlamentul care miros a menta de la atata frecat… L-ati votat? Spalati-va acum cu el pe cap!

Dragneo, nici in varful pustii nu-l doare pe Soros de tine! Minte cat vrei cu acest Bau-Bau prostimea care te-a votat, dar fa-o, rogu-te, de la un loc umbros si racoros!

546 Vizualizări