Tortionarii de azi ai intregii Romanii

Romania este strangulata sistematic de cei care ar trebui sa o conduca. In cine mai au incredere romanii in ziua de azi? In politicieni nu, in justitie nu, in biserica tot mai putini, asta neavand treaba cu credinta. Mai ramane DNA-ul pe care se chinuie maharii politicii romanesti sa o decapiteze, ca doar nu mamaita, care vinde legaturi de patrunjel pe trotuar ca sa supravietuiasca de pe o zi pe alta, este corupta.

Dragnea, Tariceanu, Basescu si gastile lor, care daca urmaresti firul banilor si al intereselor se intersecteaza, se lupta cu DNA precum Hercule cu Hidra. Dragilor, nu sunteti semizei, ci doar tortionarii Romaniei, voi, toti politicienii manjiti de coruptie! Duhniti de departe si sunteti rezistenti precum viermii de muste, atunci cand nu va pasa de tara asta, ci doar de voi. Torturati Romania, asta faceti! Si veti plati, pentru ca pana la urma se va face dreptate!

Batranii nostri fac trotuarul, asa a ajuns tara noastra! Vand zarzavaturi pe marginea drumului si sunt alungati de politistii locali pentru ca sunt evazionisti. O fac pentru o bucata de paine, pentru a trai de pe o zi pe alta, iar cele care trotuarul il fac in paturile politicienilor influenti ajung sa fie puse in functii inalte, pe bani frumosi, de la stat, pentru ca asta este modalitatea lor mai noua de a isi intretine curvele, din banii nostri, nu ai lor; din banii de pensii, de salarii, din banii de spitale, de scoli si autostrazi.

Ce o recomanda pe Andrea Lambru pentru a fi secretar de stat al Guvernului si membru al Consiliului de administratie al Hidroelectrica? Frumusica este, nu neg asta, semn ca Dragnea are gusturi bune la femei. Cristina Tarteata este un alt astfel de exemplu, ajunsa secretar de stat in Ministerul Turismului si membru in Consiliul de Administratie al ROMATSA. Cred ca aventurile cu arabi si cu senatorul PSD Florin Constantinescu, pentru ca asa se vorbeste in targ, i-ar fi fost pe post de motor cu reactie in orbita carierei. Da, ea este dovada vie a faptului ca daca mergi pe cherosen, poti sa si zbori, important fiind unde ti se face plinul. Larisa Popa, fosta Miss Univers, protejata lui Valcov, este consilier personal al secretarului de stat in Ministerul Agriculturii si administrator al companiei de stat Telecomunicatii CFR. Ce sa intelegem, ca asa cum da ea din gura in timp ce sapa la cartofi nu o face nimeni? Functionarii publici o au sefa pe Andreea Arcan Apostol, pusa in fuctie ca vicepresedinte la ANFP, cu rang de secretar de stat, cu siguranta pentru cat e de pregatita pentru acest post la 27 de ani si nu pentru ca mamica ei este senator PSD.

Vai de tine, Romanie si vai de noi romanii, ca te lasam pe mainile lor! Pana cand, dar, pana cand? Va sosi vremea cand sfarsitul lor va fi inceputul nostru?

629 Vizualizări