Chiar daca ar citi, tot nu le-ar pasa…

Romania continua sa fie tara in care mistourile sterg din mintea oamenilor cruda realitate in care traiesc. Ne amuzam pe seama ministrului Daea care, vazand cum o tine langa cu relatia speciala pe care ar trebui sa o avem cu oaia, sigur a fost ovina intr-o viata anterioara. Sper insa ca nu a fost berbec, pentru ca astfel i-a tras-o lui cineva si nu viceversa. Sa fi fost oare un miel sacrificat de Pasti si din acest motiv sa fi ramas neimplinita existenta lui lanoasa? Cert este ca acest specimen hilar si ridicol in acelasi timp, are putere de decizie si este platit din banii nostri. Cred ca pana si ciobanii fac misto pe seama lui.

In Romania militarii nu mor in razboi, ci pe drumurile patriei, intorcandu-se de la aplicatii, in camioane vechi, pe strazi care reprezinta pericol chiar si pentru oile lui Daea in perioada transhumantei. Si da-i cu colive si cu vesnica pomenire, ca asa este asigurat progresul nostru. Doar trebuie justificat cumva salariul Patriarhului, pentru ca da, a ajuns la nivelul celui de ministru si anume frumoasa si nesimtita suma de 14.500 lei. Tot atat primeste si nenea cu oaia, cel care face pana si mortii sa zambeasca.

Romania este tara in care pensia minim garantata este de 520 de lei. Cam atat dau unii politicieni pe o cravata. Salariile bugetarilor sunt marite in transe, de parca romanii merg la studii un an da si unul nu, sau sant tratati de medici doar in zilele fara sot.

Azi, 1 iulie, insa, parlamentarii isi freaca fericiti manutele cu care baga bilele in urne, pentru ca indemnizatia lor a crescut de la 5.000 de la lei la 11.600. Da, ei nu primesc in transe, pentru ca sunt amarati si au multe guri de hranit: neveste, amante, copii din flori. Nu va este rusine, putorilor? Dupa ce ca va bateti joc de 27 de ani de tara asta, acum voi luati tot si altii se aleg cu praful de pe talpile pantofilor vostri de mii de euro? Cand v-a mirosit ultima data gura a ceapa? Cand ati mancat ultima data o mamaliga? Aveti grija sa nu va ramana intre dinti piciorusele de la creveti! Un zaibar nu va mai place, beti doar vinuri fine! Macar daca ati merita ceea ce primiti… Sunteti platiti din banii nostri, sa ne reprezentati pe noi, sa faceti legi pentru noi, nu sa dormiti in plen, sa duceti tara in criza cu jocurile voastre politice de copii tampiti, sa va dati mana toti ca sa va scapati de puscarie pentru ca sunteti corupti! Mai sunt printre voi si cateva capete luminate, dar le puneti pumnul in gura celor care sunt oameni de bine. O gramada din voi nu ati facut altceva in viata decat sa frecati menta in Parlament.

Cat ai de gand sa mai induri totul, frumoasa Romanie?

466 Vizualizări