Jocul murdar al PNL

Dragnea, in disperarea care ii mangaie tamplele sure in aceasta perioada, dar nefiind semn de intelepciune in cazul sau, ne ofera doze zilnice de nervi si adrenalina. Se afla intr-un mare impas al carierei sale politice in momentul de fata, iar soarta pare sa nu fie de partea sa. Nu ii ies pasentele cu UDMR si nu are nici control total asupra voturilor PSD. Cunoaste gustul tradarii pe pielea sa, asta dupa ce nu de putine ori a fost el cel care infigea pe la spate cutite politice.

In aceasta bulversare a jocurilor de interese, este de remarcat faptul ca exista semnale ca, daca situatia nu redevine la o normalitate tolerabila, noi miscari de strada risca sa devina iminente. Faptul ca premierul inca in functie, Grindeanu, a acceptat demisia ministrului de interne Carmen Dan, preluand el interimatul, intareste aceste lucruri.

Ce face principalul partid de opozitie acum? In loc sa nu participe la motiunea de cenzura, anunta ca va lua parte la dezbateri, dar nu va vota. In acest fel asigura cvorum. Ba mai mult decat atat, pe fondul discutiilor de ieri in care se punea problema unui acord PSD cu UDMR, proaspatul lider, Liviu Orban, ii cere lui Grindeanu demisia, motivand ca astfel ar fi putut fi evitat ca 15 Martie sa devina zi nationala pentru maghiari. Raluca Turcanu spune si ea minunatii, cum ar fi faptul ca nu doreste sa piarda ocazia de a vedea cum PSD se face de ras in Parlament. O putea face in fata televizorului, dar se pare ca vor sa se faca ei vazuti la televizor cum iau cuvantul in acest tavalug politic in care este aruncata Romania. Nu va fi nici un castig de imagine pentru voi, va garantez!

In momentul de fata, voalat, PNL face jocul lui Dragnea, de parca ar vrea sa trezeasca din morti USL. Nu avem o opozitie solida in Romania, drept pentru care, alegerile anticipate dorite de unii, ar fi o solutie neinspirata acum.

Intr-un moment tare nepotrivit politic a avut loc congresul PNL. Ma intreb, daca cei care l-au ales lider pe Ludovic Orban i-ar mai fi acordat votul lor, daca ar fi stiut ce pozitie va lua cu privire la motiunea de cenzura.

PNL se comporta acum precum o curva care se da virgina in fata pretendentilor naivi. Da, stim ca se pot face operatii pentru a rezolva acest aspect delicat si intim, dar chiar atat de jos sa cobori?

298 Vizualizări