Se joaca cearsaful la PSD

Nunta mare la PSD a fost acum 6 luni, cu miri Dragnea si Grindeanu. A fost o casatorie din interes, poate chiar aranjata de parinti, greii partidului si ochisorii albastri. Dar, cum pana acum nu a fost consumata, se tot vorbeste despre divort, insa mai intai se joaca cearsaful.

Ceea ce pentru unii pare simplu, o demisie in grup a guvernului, pentru altii este inadmisibil. Partea hilara este ca divergentele de opinie provin chiar din partidul in discutie, PSD, mamutul politicii romanesti. Si nu ar fi deplasat sa remarcam ca asa cum au vrut sa-i dea vitamine sa creasca, tot acum se gandesc sa il bage la cura de slabire. Chiar credeti ca este vorba despre politica sau despre binele romanilor? Mizele sunt altele, si nu ale lor, ale celor care defileaza la TV.

Cert este ca acum Dragnea este vazut ca un kamikaze. Pai cum sa dai jos propriul guvern dupa o asa scurta perioada de timp? Exista sustinatori PSD nemultumiti ca in caz ca va fi schimbat premierul se va ajunge iar la negocieri cu Iohannis. Ce face acum Dragnea cu votul masiv obtinut de PSD la alegeri? Isi urmareste propriile interese sau are altele ascunse si scrie dupa dictare?

Exista si persoane care cred ca acum se poarta negocieri, ca la partaj. Ce-mi dai, ca sa-mi dau…demisia? Si sa nu uitam despre evaluarea ministrilor, alta bataie de joc, accentuata de penibilul celor care au trecut cu brio de acest examen inutil de partid. Laudati fie Carmen Dan, Olguta Vasilescu si Petre Daea! Serios? Dar ce, guvernarea unei tari este o partida de x si zero?

Dragi votanti PSD, am o intrebare pentru voi: Guvernul este al Romaniei sau al lui Dragnea? Nu va simtiti folositi si apoi dati la o parte? Iar voi, cei care ati fost dusi cu autocarele in aceasta iarna la Bucuresti, Pitesti si Targoviste ca sa sustineti guvernul, ce ati mai striga acum din proprie initiativa? Cred ca daca azi in partid s-ar pune in discutie un vot intre demisia lui Dragnea, de la conducerea PSD sau al lui Grindeanu din fruntea Guvernului, cel faultat ar iesi mustaciosul.

347 Vizualizări