Dragnea frustratul

Romanii sunt renumiti pentru ca in trecut isi trageau in teapa dusmanii. Vlad Tepes ar avea mult de lucru daca ar mai trai si culmea, ar trebui sa inceapa cu politicienii, pentru ca ei sunt adevaratii dusmani ai romanilor acum. Si uite asa, ar fi taiati copacii pentru o cauza nobila, nu pentru a ii imbogati pe bogati.Avem in fruntea Parlamentului doi repetenti. Va mai mirati atunci de ce isi bat ei joc cu atata lejeritate de profesori? I-au mintit ca le maresc salariile si apoi le-au zis sa mai astepte. Culmea este ca tot asa au procedat si cu medicii. Oare de ce boli au suferit in trecut de se razbuna si pe ei? Cu siguranta minciuna si nesimtirea care le intuneca mintile nu pot fi tratate.

Face Dragnea acum un circ penibil cu o presupusa remaniere a guvernului, invocand nerespectarea fituicii cu care au castigat alegerile: imposibilul si absurdul program de guvernare. Daddy, tu ar trebui sa fi schimbat pentru ca ai girat o aberatie mai mare decat nemernicia cu care iti bati joc de oameni! Daca PSD istii ar avea un dram de demnitate si curaj ar rupe cu dintii craca pe care te-ai cocotat in fruntea partidului, precum o cioara care se crede paun.

Eu cred ca este o simpla regie de teatru ieftin aceasta balacareala televizata. Uita astfel oamenii de asteptarile spulberate care le-au faultat portofelele, Grindeanu isi pompeaza putin muschii politici cu steroizi, pentru ca asa lasa impresia ca se ia in colti cu jupanul, si, mai ales, se pregateste terenul pentru pragul abuzului in serviciu. Este vorba in acelasi timp si de un cartonas galben aratat celor care nu vor sa ramana doar executanti docili.

Va propun un exercitiu masochist de imaginatie: intr-un viitor absurd, sa ajunga in fruntea tarii Dragnea, frustrat pentru tot ceea ce ar fi vrut sa fie, dar nu a fost cand a vrut, macinat de o dorinta cruda de razbunare si pregatit sa faca in mod democratic din Romania o pseudo dictatura. Sa vedeti atunci vanatoare de vrajitoare!

228 Vizualizări