Cand PNL isi da mana cu PSD

Nostalgicii perioadei in care micii zemosi sfaraiau pe gratare, iar spuma berii la halba le ramanea pe buze, pot sa-si puna pofta in cui anul acesta, deoarece pe politicieni ii doare in usa din dos de ei. In pragul acestei sarbatori, PNL si-a dat mana cu PSD, in detrimentul oamenilor de rand si au dat crema beneficiilor salariale edililor. Si nu pot face mai putin decat sa ma gandesc la grotescul burtihanelor lor si la incompetenta multora dintre cei care defileaza cu steagul Romaniei pe piept.

Pai cum sa mai sarbatoreasca ei Ziua Internationala a Muncii, cand s-au grabit sa le mareasca salariul primarilor? Ar fi fost o contradictie. Nu mai puteau sa astepte doua luni, cand  ministra cu ochii fardati prelung precum o chinezoaica, Olguta, a zis ca se va pune pe hartie legea salarizarii, pentru ca  le mureau copiii, amantele si purceii de foame. A mai zis tot Maria Sa ca ei au salarii de mizereie. Dar al unui dascal cum e? Dar al unui muncitor care lucreaza pe trei schimburi? Da, si primarii tot pe trei schimburi lucreaza: lunea, miercurea si vinerea, precum zilele de post.

Care era urgenta? PNL a depus amendamentul care prevede acest lucru, si apoi, luandu-se de mana precum la gradinita cand se canta „Alunelul, Alunelul, hai la joc”, au votat muncitoreste, ca buni camarazi ce sunt, deoarce in Romania opozitia nu mai e nici macar o holograma.

Nu are nici o justificare ceea ce tocmai ati facut, drept pentru care, daca as putea, mi-ar fi greu sa aleg o pedeapsa potrivita. Sa va pun la colt pe coji de nuca ar fi putin. Bataita cu nuiaua nu as aplica deoarece nu sunt adepta violentei. Dar un metaforic sut in fund parca v-as da din tot sufletul.

331 Vizualizări