Tupeu cu tocuri cui

Majoritatea barbatilor se infierbanta cand vad tocuri cui la o femeie, iar daca mai are si fusta mini si un decolteu adanc, atunci fluiera precum o locomotiva. Mie intotdeauna mi s-a parut ca talpile goale sunt mult mai sexi, dar e vorba strict de o opinie personala.

Azi am ales sa va vorbesc despre puterea femeii de a deschide usile cu pieptul, si nu la forta ma refer, sau cu posteriorul. De ce  isi lasa puse in umbra inteligenta si personalitatea, niciodata nu am inteles. Pentru ca astfel victoria este mai usoara si mai sigura? Da, dar nu e de durata o asfel de putere obtinuta prin viclenia amagitoare a aspectului fizic.

Am admirat intotdeauna femeile de succes. Femeile puternice, sigure pe ele, inteligente si cu un caracter solid sunt atat de rare, dar pretioase. Cand un barbat se indragosteste de o astfel de femeie nu va inceta niciodata sa o iubeasca.  Iar realizarile obtinute de ea vor fi trainice, nu efemere precum un fir de nisip care de unul singur nici nu poate fi macar observat.

Ceea ce ii confera  sarea si piperul pentru a ii condimenta reusita este o doza mare de tupeu. Pentru ca tupeul unei femei cu tocuri cui este magnetic, nu precum cel al unei femei mai putin atragatoare, care va fi mai mereu aruncata in extrema cealalta, a nesimtirii.

Ce nu-i poate fi niciodata iertat unei femei chiar daca poarta ca la carte acele afurisite de tocuri cui asortate in cel mai inspirat mod cu genti scumpe? Opulenta, aroganta, barfa si tradarea.  Pana la urma risca sa ajunga acolo de unde nu poate iesi decat dupa ce si-a ispasit pedeapsa si nici macar sutien nu poate avea pentru a ii sustine pieptul cu care in trecut deschisese usi importante. Zambetul atragator si plin de siguranta se sterge si este inlocuit de  disperare si rautate care lasa urme adanci, pentru ca doar fericirea si bunatatea nu ii fac riduri sufletului.

Asadar, tupeul cu tocuri nu este secretul succesului si nici reteta spre stil, eleganta si frumusete.

697 Vizualizări