Familia nu este o controversa

Familia este un cuib, este izvor nesfarsit de siguranta si afectiune. Nu se limiteaza la a fi femeie si barbat in viata de cuplu. Nu inseamna doar asigurarea hranei si a unui acoperis deasupra capului. Familia este viitorul copiilor si leaganul amintirilor pentru cand vor deveni adulti.

Chiar este imperios necesar ca acest concept sa fie prevazut de Constitutie? Nu isi baga oare coada in prea multe strachini Biserica? Vreti sa interziceti casatoriile gay? Pai atunci, asumati-va, fratilor, acest lucru, nu umblati cu manusi chirurgicale fara sa fiti medici! Dar nu, ar fi prea complicat si lipsit de ipocrizie pentru vremurile in care traim…

Acum cateva zile militau multi pentru interzicerea avortului, uitandu-se cat de multe victime a facut in randul femeilor aceasta lege tampita in trecut. Da, au murit in chinuri groaznice peste 10000 de femei in acea perioada! Si multe altele au ramas traumatizate pe viata.

Daca ar fi sa le punem cap la cap, aceste doua solicitari, cea cu interzicerea avortului si cea cu familia traditionala compusa dintre un barbat si o femeie, atunci femeia ar fi dublu nedreptatita. De ce? Pentru ca sunt numeroase cele care raman insarcinate in urma unui viol sau dupa ce au fost parasite insarcinate, de barbati nemernici. Ele, daca nu ar avea voie sa faca intrerupere de sarcina, nu ar putea forma cu copiii lor o familie, potrivit Constitutiei?l

Femeile care isi cresc singure copiii, precum si destui tati dealtfel, nu au dreptul legal de a isi intemeia o familie? Dar ce au ei? Sunt ciumati? Este o mare discriminare din punctul meu de vedere si sper ca nu va fi niciodata revizuita Constitutia in acest sens.

Domnilor politicieni si si cuviosi popi, familia nu este o controversa! Nu aveti nici un drept sa o intinati cu nesigurantele si ambiguitatile voastre!

568 Vizualizări