Despre barca impinsa si pestele mort din carlig

Politicienii din fostul Mic Paris interbelic de pe malul Dambovitei sunt tot mai simpatici pe paginile lor de socializare. Se inteapa precum nevasta cu amanta care nu au curaj sa isi spuna fata in fata ceea ce gandesc. Sunt acizi si metaforici, iar Romania, in acest timp, sta pe loc si risca sa simta cum e cu intoarcerea in timp…dar nu in perioada infloritoare dintre razboaie, ci, din pacate, in perioada dictaturii ceausiste, ca acela numai comunism nu a fost.

Mai intai Dragnea se da mare pescar si nu rateaza ocazia de a face voalat misto de premierul Grindeanu, spunand ca a pescuit mai multe stiuci decat el. Sa nu uitam ca e vorba despre un peste rapitor. Oare la cine face referire ca ar fi mancat pestele lui, tocmai la limita perioadei de prohibitie pentru aceasta specie? Sa intelegem ca urmeaza o perioada linistita de depunere a icrelor, iar noi trebuie sa asteptam cu sufletul la gura sa vedem puiutii de stiuci? Scor 17 la 9. Avantaj Dragnea. Va las pe voi sa identificati victimele, ca nu intamplator a ales aceste numere. Fiti cu ochii pe stiuci…( rima la liber ).

Premierul cu cas la gura in ale guvernarii, ne uimeste cu vestimentatia lui pescareasca. Cred ca va da startul unui nou trend, iar stiuca prinsa de el, nu era doar ucisa de o bata in cap si nu de imposibilitatea de a respira in afara apei, dar purta si ochelari de soare, ca altfel nici de a dracu nu ar fi luat momeala de la un pescar imbracat atat de strident.
Si acum reapare in peisajul apelor tulburi din politica romaneasca, zmeul Victor Ponta. A fost si el cu ani in urma cu Dragnea in barca. Nu va ganditi la cea impinsa de jandarmi la inundatii, ca si mie tot aceea mi-a revenit in minte. Acum ne povesteste ca s-a salvat de la inec atunci cand a fost azvarlit peste bord. Si nu doar atat. A invatat si un stil nou de inot, cel impotriva curentului. Ba mai mult, se crede salvamar si ameninta printre randuri ca va lua sub aripa lui cu pene de inger posibilele viitoare victime.

>Mai dragilor, fosti si actuali din varfurile cam tocite de greseli din PSD, cred ca rade de se tavaleste pe jos Iliescu atunci cand vede ca ati depasit deja pragul ridicolului. Eu ii propun lui Zuckerberg sa adauge un nou emoticon, cel cu referire la scrisul cu maraieli printre dinti.

600 Vizualizări