Ce va fi pe 10 august

Se apropie ziua protestului Diasporei la Bucuresti: 10 august. Freamata mintile PSD-iste si le cam tremura de teama chiloteii dantelati. Se anunta idei revolutionare, se vorbeste despre furci si topoare, despre intrat peste ei la sediile partidelor si la Guvern. Asta este o parte a valului protestatar. Mai sunt si cei care au idei istete si chiar cu substrat de pus pe pancarte, al caror mesaj are ca scop depasirea granitelor in presa, pentru ca da, acest protest trebuie sa aiba ecou in primul rand la cei care stau cu ochii pe noi, romanii, pentru a intelege daca mai avem sau nu vreo sansa sa ramanem in contextul politic european.

In disperarea care le-a strangulat pana spre sufocare materia cenusie au inceput o lupta cu placutele de imatriculare a masinii cu mesajul MUIE PSD, neluand in calcul posibilitatea ca ura si nervii oamenilor sa fie astfel accentuate. Au crezut ca vor induce frica si abandonul propriilor idei in randul celor determinati sa duca ultima lupta cu PSD. Un mesaj initial vulgar a devenit un brand al revoltei. Cred ca acum sexul oral nu mai este practicat de PSD-isti, ba chiar exista riscul sa ii transforme in impotenti. Va las sa dati frau liber imaginatiei in crearea situatiilor hilare de budoar provocate de acest aspect.

Glumele pe seama analfabetismului si incompetentei guvernantilor deja au devenit o obisnuinta cotidiana. Este precum ritualul cafelei de dimineata, doar ca fara rezultat. Gafele sunt duse la rang de competitie pentru a iti pastra cald postul de conducere. Si intre timp noi devenim vanatori de greseli, in loc sa cladim solutii pentru viitor, iar opozitia este spectatorul perfect: tacut si dornic sa aplaude finalul, oricare ar fi acela.

Eu nu ma pot opri din a face o asociere, si anume aceea dintre fostul mare slogan PSD CIUMA ROSIE si PESTA PORCINA care intareste acum un monopol voalat al fermelor de porci ale lui Dragnea. Si ma gandesc la oamenii simpli care isi cresc un amarat de porc pentru a il taia de Craciun si a se hrani din el pana in vara. Ii vad cum pastreaza resturile alimentare si fierb mancare pentru guitator, cum fac curat in cocina si aduna cu lopata balegarul. Uneori, cei care sunt chiar si afectuosi, uitand pentru moment ca il vor taia, il scarpina pe spate si vorbesc cu Ghita. Ghita porcul, nu cel scapat de a raspunde in fata legii in Romania, tara unde a furat de la stat. Si vine o dimineata la poarta lor omul in costum de protectie alb, le ia porcul din ograda si il omoara pe motiv ca e bolnav de pesta. Pentru ca da, tinta lor sunt fermele de porci concurente, dar pentru a isi acoperi interesul trec si pe la micii crescatori. Si plang oamenii cand vad cum le este furata munca si hrana. Raman batranii cu lacrimi in ochi si cu intrebarea pe buzele stranse de durere: ” De ce, taica, mi l-ai luat, ca era sanatos? ” Si nimeni nu le raspunde.

Ei, dragii mei, ma gandeam cum ar fi ca pe 10 august sa simta si ei cum e sa fii eliminat chiar daca te crezi invincibil si sanatos. Eliminat de la putere, evident, pentru ca violenta nu o voi considera niciodata o solutie. Asadar, sa ne amintim: PSD, CIUMA ROSIE! Atunci cand nu exista un vaccin, iar pericolul o cere, se recomanda eliminarea, iar acum este vorba despre salvarea viitorului Romaniei.

1.265 Vizualizări