Dă-o jos din pat pe cealaltă!

Prea multe femei cer fără să ofere. Vor exclusivitate în viața bărbatului pe care îl consideră victimă din start, că dacă l-ar simți ca iubit, i s-ar dărui.

Credeți că e suficient să vă smiorcăiți, să vă răsfățați și să îi umpleți capul de capricii ale voastre pentru a-l păstra? Vă îmbătați cu apă de robinet că dacă faceți pe durele, dați ordine și stați botoase vă știe de frică și vă iubește mai mult? În mintea voastră creață e de ajuns să-i faceți o ciorbă, să-i călcați cămășile și să-i creșteți copiii?

Când l-ați înnebunit la pat ultima dată? Când ați ars de dorință și l-ați chemat noaptea în voi, trezindu-l din somn? Când l-ați întrebat ultima dată ce fantezii are și apoi l-ați surprins experimentând împreună? Când l-ați visat ultima dată și i-ați zis să simtă acea umezeală cu care v-ați trezit din somn?

Gustați plăcerea în doi,pentru că o căsnicie nu înseamnă doar vacanțe, petreceri și planuri. Jucați-vă în pat și lăsați tabuurile la ușă. Este timp pentru griji și viața cotidiană și a doua zi.

Vreți să nu mai fiți înșelate și să vă viseze iar așa cum o făcea la început? Atunci fiți femei, reveniți în mintea lui și făceți-l să vă vadă oriunde, oricând și oricum, chiar și în tablourile expuse într-o galerie de artă!

114 Vizualizări