La ce s-a ajuns din cauza lui Giani Kirita

Am promis ca voi reveni cu noutati despre emisiunea Exatlon, iar eu ma tin intotdeauna de cuvant.  Pe langa faptul ca are un real succes, bucurandu-se de o audienta foarte mare, iata ca acum s-a ajuns chiar la a se face petitii online. Subiectul este nimeni altul decat Faimosul Giani Kirita, care prin comportamentul sau a inceput sa starneasca indignarea multor telespectatori. Dar ce se cere in aceasta petitie?

Vrem eliminarea sau sancționarea lui Giani Kirită de la Exatlon!

Acesta este linkul la care puteti semna si voi aceasta petitie:

https://www.petitieonline.com/vrem_eliminarea_sau_sanctionarea_lui_giani_kirita_de_la_exatlon

Motivatia initierii sale este urmatoarea: ” Cerem producătorilor să il descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De aproape trei luni asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Folosește frecvent replici ca „Vă omorâm”, „vă mâncăm de vii”  și nu a fost atenționat niciodată de către producători.  Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă. ”

Am luat legatura cu cel care a facut acest demers, pentru a intelege mai bine ce l-a motivat sa ia aceasta atitudine. ” M-a motivat si persuasiunea si motivatia lui Stefan, precum si intreaga umilinta adusa de Kirita echipei albastre. De asemenea, acest concurs a ajuns a fi realmente „ring de box”, productia ajungand practic la nivelul la care incurajeaza aceste iesiri absurde ale concurentului Kirita. Sa nu uitam ca aceasta emisiune ar trebui sa fie(in teorie) educativa, deoarece se uita si copii, acestia fiind cei mai expusi. Nu putem creea o tara de viitori criminali, hoti, cocalari, si oameni cu un intelect scazut, toate acestea fiind apanajul oamenilor slabi. Acestea sunt doar cateva dintre motivele care m-au determinat sa initiez aceasta petitie, la care sper sa am empatia si sustinerea oamenilor de acasa. Pana acum s-au adunat foarte multe voturi pro „, a afirmat Adrian Gal .

Pana acum s-au strans 4700 de semnaturi, bucurestenii fiind cei mai numerosi. Am semnat si eu si va explic imediat ce m-a motivat sa o fac.

Ma asteptam ca un sportiv renumit precum Giani Kirita, ” un campion „, cum il numeste mama sa in cadrul emisiunilor tv, chiar daca titlurile obtinute au fost mereu cu echipa din care facea parte si nu individuale, sa dea dovada in primul rand de fairplay. Dar, numeroasele jigniri pe care le aduce acesta adversarilor sai, uneori chiar si coechipierilor, au intrecut orice limita in privinta vulgaritatii limbajului si a atitudinii agresive. A invrajbit intreaga echipa impotriva Razboinicilor, injuraturile si amenintarile fiind nelipsite la fiecare concurs. Din competitie sportiva, aceasta emisiune este pe cale sa devina o mahala a injuriilor si a vulgaritatii. Cata rautate zace oare in acest concurent? Se considera lider, insa nu se comporta ca atare. Se considera puternic, dar isi acopera slabiciunea cu incercari de intimidare a adversarilor.  I-a stricat chiar si pe Draghia, Cazacu si Belbita, care imi erau simpatici la inceput. Cand aceasta emisiune va lua sfarsit sper ca vor realiza cum s-au lasat manipulati de acest individ.

Un om care nu respecta pe nimeni nu poate pretinde sa fie respectat. Un om care jigneste cu atata rautate nu poate sa fie admirat. Un fost sportiv care nu se comporta ca un adevarat sportiv nu are ce cauta intr-o astfel de emisiune. Da, am semnat aceasta petitie deoarece sunt indignata de comportamentul sau! Voi o semnati?

445 Vizualizări