Stefan de la Exatlon, Brad Pitt din Pitesti

Stefan de la echipa Razboinicilor din emisiunea Exatlon este pitestean. Mare mi-a fost bucuria cand am aflat acest lucru, mai ales ca era inca de la inceput unul din concurentii mei preferati. Pe langa calitatile sportive deosebite de care a dat dovada la fiecare editie, m-au cucerit caracterul sau, faptul ca s-a dovedit a fi o persoana cu foarte mult bun simt si ca nu este atras de barfele specifice persoanelor care lasa de dorit.Este exact opusul Dianei Belbita si a lui Giani Kirita, ei fiind motivul pentru care nu imi place echipa Faimosilor. Cand vad duritatea din privirea lor, intrigile cu care se distreaza si felul in care isi jignesc adversarii, imi vine sa schimb canalul, dar de dragul Razboinicilor continui sa ma uit. Da, urmaresc aceasta emisiune atunci cand vreau sa uit de politica si sa ma desprind de cotidian.

O prietena foarte draga mie, Jana Voiculescu, a fost profesoara de educatie fizica si sport a lui Stefan Floroaica in scoala generala. Stiu, puteti crede ca suntem rude, dar este doar o coincidenta a numelui de familie, chiar daca m-as fi bucurat enorm ca eu si Jana sa fim inrudite. Dar sa revenim la Stefan. Am aflat ca inca de copil a fost atras de sport, iar caracterul frumos pe care il are acum ca adult s-a conturat in ca din copilarie.” Stefan, Fane cum imi placea mie sa-i spun, a fost unul dintre elevii pe care nu ai cum sa-l uiti. Fire deschisa , vesela, era apreciat, iubit si respectat de colegi. Un elev model, disciplinat, silitor la invatatura, respectuos cu toata lumea, bine educat, un caracter frumos. Iubea sportul si nu lipsea niciodata de la orele de educatie fizica. Iubea miscarea si, chiar daca in gimnaziu nu a facut niciun sport de performanta, era un sportiv polivalent, avand calitati motrice care ar fi facut din el un sportiv de performanta  in orice ramura sportiva ar fi ales.

Ii placea sa alerge, fiind nelipsit de la crosurile organizate la nivelul municipiului sau in judet, cu ocazia unor evenimente. Bun atlet, se descurca foarte bine pana si cu gimnastica, o ramura sportiva mai putin agreata de elevi, dar cel mai mult iubea sporturile cu mingea : fotbalul si handbalul. Venea printre primii lasala si pleca printre ultimii, furand inca 5 minute din pauza pentru a mai arunca la poarta de handbal. In clasa  a VII-a si a VIII-a a fost component de baza al echipei de handbal a scolii, campioana judeteana la vremea respectiva. In perioada gimnaziului, Stefan a fost un elev de nota 10.

Acum este un tanar de nota 10. Ulterior am aflat de la parintii sai ca in perioada liceului Fane a practicat cu succes skanderberg, devenind campion national.

Ma bucur sa-l vad participand la competitia sportiva ”Exatlon” Romania, fiind considerat atat de coechipieri, cat si de adversari, unul dintre cei mai buni participanti. Urmaresc cu interes fiecare emisiune, mereu cu gandul si cu inima alaturi de ”Razboinici”. Ma bucur de fiecare punct adus de Stefan echipei lui, dar cel mai mult ma bucura modul cum se comporta el in acest concurs. Mare caracter, Stefan ! „. Asa l-a descris pe Stefan Jana Voiculescu, fosta lui profesoara de la Scoala Nr 2 Ion Minulescu din Pitesti.

Era emotionata atunci cand vorbea despre fostul sau elev si bucuroasa de cum a devenit el ca adult. ” Ai vazut pozele cu el in costum si cravata? E tare frumos! Zici ca e Brad Pitt. L-am iubit si il iubesc mult pe Fane. ” , a completat Jana. Si da, uitandu-ma cu atentie la pozele lui de pe FB, pot spune ca Stefan de la Razboinici este Brad Pitt din Pitesti. 

Mi-as dori ca intr-un viitor articol sa pot scrie si ceva dragut despre prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat. Dar pana acum pot spune doar ca este mult prea evident modul partinitor in care face comentariile despre faimosi.

Hai, Razboinicii! Asta gandesc mereu cand ma uit la Exatlon si sper ca Stefan sa fie castigator.

sursa foto: FB Stefan Floroaica si arhiva personala Jana Voiculescu

2.928 Vizualizări