Priveste-o si fa-i ceea ce nu ai curaj sa-i spui

Barbatul, de cand Luna si Soarele se tot alearga si doar par ca se ating, s-a crezut samanta de Zeu care se infrupta din tot ce pofteste. El a fost mai intai mare culegator, apoi vanator, razboinic, sef de trib, rege si mereu capul familiei. Dar cui ii ducea fructele si animalele rapuse de sageti si cutite? Femeii. Cui ii dedica victoriile sale? Femeii. Cui ii duce salariul in vremurile noastre? Femeii? Si atunci, dragii mei, in jurul cui se invarte viata voastra si pe al cui aeroport aterizati in lunga calatorie a existentei?
Azi vreau sa va vorbesc insa de femeie ca o eterna slabiciune a barbatului. Plini de curaj se cred multi si putini sunt insa cei care indraznesc totul cu cea alaturi de care traiesc. De ce erotismul a devenit tabuul casniciilor? Este ca si cum ai incerca sa mananci o portocala fara sa o decojesti. Ti se va parea amara.
Nu stingeti lumina imaginatiei. Este pacat sa orbecaiti atunci cand sunt atat de multe de explorat. De ce sa oferiti placere si fantezii pe care poate si ea le asteapta, altor femei? Daca insa acasa va izbiti de un zid mai solid decat cel chinezesc, atunci va pot intelege. Dar daca nu ati batut timid macar, la usa sexualitatii ei, care poate asteapta sa fie descatusata, atunci, sunteti pe un camp minat si pana la urma tot sariti in aer, cu tradari si amante cu tot.
Tu, barbate, tu Zeule, iubeste-ti femeia macar o data, privind-o si facandu-i ceea ce nu ai curaj sa-i spui! Fii carnal, fii pasional, fii o flacara pe care doar ea o poate intretine in viata, fii pentru ea aer si apa si vei vedea ca fericirea o tii de atat de mult timp intr-un buzunar cusut chiar de tine.
303 Vizualizări