Cum jigneste pe FB Minzina de la PSD

Se pare ca la PSD jignirile publice sunt o moda, un comportament de bifat atunci cand vrei sa te faci remarcat. Sa ne amintim de senatorul Serban Nicolae, care si-a jignit o colega chiar in Senat, iar partidul, evident, nu a luat nici o masura impotriva sa. Codul de etica si conduita al PSD este conceput degeaba.

Daca pana acum in Arges era renumit deputatul Catalin Radulescu pentru ofensele aduse in special femeilor, mai ales pe FB, iata ca recent a lovit si Ion Minzina, vicepresedinte CJ Arges. Il consideram o persoana mai echilibrata, tinand cont ca nu a avut pana acum astfel de iesiri comportamentale. Dar virusul PSD se pare ca este rezistent in fata oricarui vaccin de bune maniere, calm si respect.

La o postare a mea pe FB, care nu avea absolut nici o legatura cu domnia sa, Minzina, in miez de noapte, a facut un comentariu public, referindu-se direct la mine, intr-un mod deloc elegant pentru un barbat. Poate ii creez insomnii domnului in cauza, dar aceasta este oare atitudinea potrivita atunci cand nervii nu pot fi calmati cu argumente?

„Ramona, tare proasta esti! ” , a spus stimabilul. Eu scrisesem doar atat pe FB: ” Tudorel spune numarul de la pantofi, eventual, dar nimic mai mult. ” Atunci cand mi-a adus injuriile mai sus mentionate, am considerat ca nu trebuie sa ma pretez la randul meu la o astfel de atitudine, spunandu-i doar atat: ” De ce oare nu ma surprinde aceasta reactie venita tocmai din partea dumneavoastra, vicepresedinte CJ Arges din partea PSD? Ati studiat la aceeasi scoala de bune maniere cu Catalin Radulescu? ”

Ma intreb, cand m-a jignit, a facut-o in calitate de vicepresedinte CJ Arges din partea PSD, sau ca fost senator PRM?

Cine este Ion Minzina

Mi-l amintesc pe Ion Minzina, inca de cand, cu ani in urma, eram jurnalist in presa argeseana. Originar din Teleorman, era membru de vaza in PRM, pe atunci, coleg cu Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu. La redistribuirea voturilor, a fost o surpriza pentru toata lumea victoria sa pentru un loc in Senatul Romaniei, reprezentand Argesul.  A abandonat ulterior barca PRM pentru a naviga in politica alaturi de PC, iar acum vasleste in fruntea judetului Arges in cadrul PSD.

Cautand pe internet sa vad ce mari reusite a avut din pozitiile de seama pe care le-a ocupat de-a lungul carierei sale politice, am ramas surprinsa descoperind preferintele sale in ceea ce insemnau prieteniile dintre grupurile parlamentare. Astfel, se pare ca era atras de: Republica Populara Chineza, Statul Kuwait, Republica Socialista Vietnam si Republica Cuba. Va las pe voi sa trageti singuri concluziile, lecturand ceea ce este scris pe Wikipedia: ” Ion Mînzînă (n. 15 octombrie 1959, com. Slăveștijudețul Teleorman) este un fost senator român în legislatura 19962000 ales în județul Argeș pe listele partidului PRM. Ion Mînzînă a demisionat pe 26 iunie 2000 și a fost înlocuit de la data de 26 iunie 2000 de senatorul Emilian Baciu. În legislatura 19962000, Ion Mînzînă a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Statul Kuwait, India și Republica Populară Chineză. În legislatura 20002004, Ion Mînzînă a fost ales pe listele PRM și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză și Republica Armenia. În legislatura 20042008, Ion Mînzînă a fost ales pe listele PRM dar din septembrie 2008 a devenit membru al Partidului Conservator; în decursul acestui mandat, a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Socialistă Vietnam, Muntenegru și Republica Cuba. ”

Dragi politicieni, ar fi cazul sa constientizati, ca, in momentul in care ati ales sa reprezentati poporul roman in functii publice, ar fi indicat sa va adecvati statutului dobandit prin votul alegatorilor, inclusiv comportamentul si afirmatiile publice, chiar in mod personal pe FB. Este o strada pe care voi singuri ati ales-o, nimeni nu v-a impus-o! Iar daca va mananca degetelele ca sa scrieti jigniri pe paginile de socializare, inseamna ca nu ati inteles ca de multe ori, cuvantul are puterea unui bumerang.

236 Vizualizări