Ceausescu se razbuna prin TuDorel

Cand l-am ascultat pe Tudorel anuntand cererea de revocare a sefei DNA, mi s-a parut ca timpul imi joaca feste. Il vedeam parca pe Causescu in unul din discursurile sale celebre. Si m-am intrebat: De asta l-au vrut pe asta la justitie, pentru nostalgici?

 

Nu v-ati saturat sa va revoltati doar dupa ce raul este facut? Nu credeti ca a sosit momentul sa nu mai simtim cum ne ajunge cutitul la os? Nu este vorba doar de Kovesi. Miza este decredibilizarea DNA si stoparea luptei impotriva coruptiei. Cat timp vom permite ca inculpatii sa faca legea, va fi ca in jucarea camasii in noaptea nuntii, cu porumbeii sacrificati sub pat.

M-am saturat sa aud vorbindu-se despre suspendarea presedintelui si alegerea raului cel mai mic. PSD tot arata la gard pisica asta in calduri. Credeti ca ar indrazni sa il suspende pe Iohannis daca noi, toti cei indignati de mizeria in care arunca Dragnea si gasca lui Romania, am iesi masiv in strada? Sa le amintim ca poporul are puterea, iar ei, fara noi, acolo nu exista.

Daca le vom permite sa ocupe si Palatul Cotroceni, ma intreb ce ar mai fi de facut. Va mai putea ramane pasnic omul scarbit si disperat? Nu trebuie sa se ajunga la asa ceva! Romania nu e tara din lumea a treia. Nu poti, ca ministru al justitiei, sa executi public seful unei institutii! Nu poti, ca ministru al justitiei, sa iti depasesti atributiile! Nu poti, Tudorele, sa ne crezi pe toti prosti!

340 Vizualizări