Daca eram neam de greci…

Cat mai tavaliti justitia, mai nemernicilor? Va aratati muschii plini de steroizii puterii? Se vor desumfla, si voi o data cu ei! Sunteti doar niste acarieni in filele istoriei. Iar v-ati facut de rasul curcilor. Am in curte o gaina care e mai desteapta decat voi. Cand ca politician ai ca prioritate distrugerea DNA, este ca si cum ai fi prins la curve dar spui ca esti impotent.

Nu veti reusi sa transformati Romania in Dragneastan. Inca mai suntem calmi si pasnici. Duminica iese iar lumea in strada. Ati inceput o lupta pe care nu veti fi lasati sa o castigati. Puneti mana si guvernati, fara minciuni si fara sa va aparati in disperare coruptii. Fugiti, fugiti cat inca mai puteti, ca lumea e tot mai nervoasa. Daca ar exista un vaccin impotriva hotiei, cu voi ar trebui sa se inceapa. Pana cand, dar, pana cand?

Stiti care este insa partea hilara? Ca v-a dat o palma chiar Tudorel cu acel raport nefondat, ilegal si neconstitutional. A cerut revocarea lui Kovesi, cum l-ati inghiontit disperati sa faca. S-a spalat pe maini exact cu graba voastra. Sunteti sapunul lui. Simtiti cum va freaca si incepeti sa faceti clabuci?

Lumea chiar avea nevoie de o scanteie ca sa va faca scrum. Daca eram neam de greci, acum iesea fum din Parlament. Dar romanii raman calmi inca, pentru ca meciul nu e incheiat. Suntem multi si determinati sa nu va lasam sa distrugeti Romania.

E anul Centenarului Marii Uniri. Sa scriem istorie aparandu-ne tara de voi! Fierbe Romania, PSD-istilor! Nu veti fi lasati sa calcati in picioare speranta romanilor. S-ar umple puscariile cu voi, de asta sunteti disperati.

Nu mai e vorba doar de prezent in acest moment, ci de viitorul copiilor nostri.  Nu de foame sau pentru salarii iese lumea in strada, ci pentru ca ati depasit acea linie rosie atacand DNA. E deja prea mult!

236 Vizualizări